Weg met werkstress

Voor wie?

Professionals die hun werkstress willen verminderen en willen leren hoe zij zichzelf  beter hierop kunnen sturen. Voor mensen die een sterke pleaser, perfectionist of conflictvermijder in zichzelf herkennen of vermoeden.
Aanbod voor teams of een groep collega’s.

 

Wat gaan we doen?

Deelnemers leren hoe ze de stress in hun werk(leven) kunnen verminderen. Zodat ze met meer werkplezier aan de slag zijn en blijven. Ieder krijgt inzicht in patronen die hem stress opleveren. Wat doet jouw pleaser / perfectionist / conflictvermijder zodat jij daar last van krijgt? En welke ‘kanten’ van jou kun je sterker maken zodat die wat meer invloed krijgen op wat je doet?
We maken gebruik van de verfrissende en krachtige principes van Voice Dialogue.
Daarnaast leer je werken met De Vork zodat de ingezette verandering een duurzaam effect heeft.

 

Hoe gaan we dat doen?

We combineren twee groepsbijeenkomsten met twee individuele coachsessies. Zo zorgen we voor een unieke en ijzersterke vervlechting van individueel en gezamenlijk leren.

  • groepsbijeenkomst van twee dagdelen waarin je leert hoe je de principes van Voice Dialogue en De Vork in jouw voordeel kunt gebruiken. Je stelt je eigen doel scherp en maakt een begin met verminderen van de stress in je werk(leven).

  • tussen groepsbijeenkomst één en twee in krijgt elke deelnemer twee individuele coachsessies. Daarin is ruimte om individueel te werken aan de coachvraag.

  • groepsbijeenkomst van één dagdeel waarin verankering en uitwisseling van tips centraal staat.

Bel of mail me voor meer info!