Fresh Forward voor Young Professionals

Voor wie?

Startende professionals die willen leren hoe ze hun stressniveau acceptabel kunnen houden, nu en in de toekomst.

Wat gaan we doen?

Deelnemers verkennen hoe ze er zelf voor kunnen zorgen dat ze in een drukke baan fit en met plezier aan het werk zijn. Ieder leert welke patronen het risico op stress voor hem/haar verhogen. Denk aan please-gedrag, de neiging tot perfectionisme, vermijden van conflicten. Ieder krijgt inzicht in het eigen gedrag en verkent wat hiervoor alternatieven zijn. Zodat je als young professional al bijtijds in je loopbaan je basis om met stress om te gaan, versterkt.
We maken gebruik van de verfrissende en krachtige principes van Voice Dialogue. Daarnaast leer je werken met De Vork zodat de ingezette verandering een duurzaam effect heeft.

Hoe gaan we dat doen?

We combineren twee groepsbijeenkomsten met twee individuele coachsessies. Zo zorgen we voor een unieke en ijzersterke vervlechting van individueel en gezamenlijk leren.

  • groepsbijeenkomst van twee dagdelen waarin je leert hoe je de principes van Voice Dialogue en De Vork in jouw voordeel kunt gebruiken. Je stelt je eigen doel scherp en maakt een begin met een effectieve manier van omgaan met  stress in je werk(leven).

  • tussen groepsbijeenkomst één en twee in krijgt elke deelnemer twee individuele coachsessies. Daarin is ruimte om individueel te werken aan de coachvraag.

  • groepsbijeenkomst van één dagdeel waarin verankering en uitwisseling van tips

Bel of mail me voor meer info!